Tiden går... magen försvinner...

Ja, nu har vi vart på't igen... team bonde... sista vi lekte blev det 2 sessioner till.. vara av den andra var halt oplanerad och blöööööt... snacka skyfall! haha... Den första eller... nja, snarare den 3e av våra senaste sessioner kan ni se här ovan... föresten, ser ni några rullande bilder där? Har observerat att på visa datorer (mina pärons) så syns bara headern... och om det bara är på min dator som dom rullande bilderna syns, så kan jag ju lite gärna skita i att lägga in nya där.... så tell me! Ser du dom rullande bilderna???

Ska hem till Joche idag för att välja ut resterande bilder... fy fan så svårt det kommer bli... Vi har fått till riktigta toppen kort, så det blir svårt av den anldningen.. att bara välja typ 3 stycken... men iförsej så är väl det ett kärt problem! :P

Joche-poche har gått o smittat mej med sin jävla hosta också *moooooorr* jag hatar't! Vaknar upp nu tre mornar i rad och kan knapt svälja.. sen börjar hostandet..och får hela munnen full av slem... yuuummiii lixom... *höhö*

Annars?

Ja, idag så har jag lyckats nå mitt vikt mål, som vi satt upp i "Hej 60 klubben".... jag väger idag stolt 64,4 kg! Enda problemet nu, är ju att jag måste väga det på söndag kväll också.. för att t hem tävlingen. Man väger ju med största säkerhet mer på kvällen.. så det är bara att fortsätta gå ner.. så jag kan vara säker på att vinna nu! Annars blir det en vecka till innan man kan kalla sej bäst ;-) ... skulle vara groooovt jävla irreterande att missa målet med 1 hg !! fy faan, det får inte hända....



Ja, som ni ser så har det inte varit någon jämn viktnedgång direkt..  men så ser det ju ut. Man gå inte bara ner i vikt, även om man är duktig... men går upp och stor stilla. Jävla irreterande ibland... men då är det viktigt att ha måttbandet till hands... för då blir humöret kanon igen!! Så här har mina mått ändras.. på en månads tid:

Vikt: -5 kg
Bröst: -4 cm
Midja: -6 cm
Mage: -4,5 cm
Stuss: -5 cm
Lår: -4 cm

Now..how about that?

Kan ju säga att jag är jävligt nöjd med mej själv.. mår jävligt bra (minus halsen då)! Har köpt nya tränings kläder också, skit kul.. gör att man blir ännu mer motiverad!

Men tro inte att jag tänker nöja mej med den här viktnedgången på 5 kg... oooo nej! Jag ska när jag har vunnit, dra igång en ny tävling på 5 kg!!! Någon som känner för att delta?
________________________________________________
"jerry is feeling gooooooooood"

BTS!

Här kommer massvis med behind the scens bilder från min, joche, saras och peters dag! Vi hade toppen kul..och tror bilderna kommer bli sååå jävla bra! ;-) Men en låååång dag blev det..utan mat *fy på oss*... inte bra för min diet det inte! men men... jag jobbar på! Ska uppdatera lite om det senare... enjoy the pics...

    

joche satt i granen... skulle fotta sara...
   


    

men kuuul... så trött jag bliiir...

Joachim Bago; -"men jävla sladdar, jag blir galen... hur har det kunna bli såhär?? Sara? Jess?.. Va? hur blev det såhär? jag har inte tålamod för det här.. har ni tålamod? det här är inte kul!!" Sara & Jessica; - "JO, det är jätte kul!!"
______________________________________
"klart/slut från team-bonde..bilder kommer så småning om"

Wild frontier

Här kommer dom först bilderna från mej, joche & hanna! Vad tycks?







Snart kommer Sara hit också.. skulle vart här för 10 min sen.. *höhö*..men försov sig.. Men å andra sidan så hade jag inte räknat med att varken Sara eller Joche kommer i tid... för det gör dom ALDRIG ;-) men jag är glad för det.. det ger mej mer tid att ägna mej åt min favorit hobby... dricka kaffe!
Nej.. ska väl plocka upp allt smink nu också... och göra lite frulle till Sara så småingom tänkte jag...
Fan va kul vi kommer ha idag..älskar vårt tema... love love love...
_______________________________________
"rofl rofl rofl... jessie rolls on floor laughing"

Ny session!

Igår var Hanna o hälsade på mej och Joche... vi hade en väldigt trevlig och produktiv dag! Vi han med hela 3 sessioner med olika tema, styling och make!! Ska bli grymt kul att få se bilderna...längtar =)

Annars så jobbar jag på med min vikt... nu är jag äntligen ner i samma vikt som jag hade innan vi åkte till Grönalund... fyyyyyyy faaaan, hela 5 dagar har det tagit mej att återfå vikten.. och allt för att man är så dum o stoppar i sej godis o skit! *blä för det*

Ikväll blir det ferre, ska till Frida som fyller år...snart iaf.. men hon ska ha fest idag!! GRATTIS på Frida *hurra hurra* Vilket påminner mej.. jag måste fan slå in hennes presenter... *doh* alltid så sent ute. Sen måste jag duscha o göra mej fin... känner mej lite flotttig just nu ;-)

Imorrn blir det lek med kära team bonde!! *yej* ska bli väldigt skoj.. var ett bra tag sen vi gjorde nått nu känns de som!! Kan passa på att slänga in en bild jag gjorde om från min och Saras senaste session... hehe... jag tycker det är kul att leka i PS =)


___________________________________________
"jessie over and out...roger?"

You don't mess with the Zohan!



Spänning: Nej, det hade den kanske inte.
Humor: Såå jävla bra, om man gillar låg och sjuk humor. Adam Sandler i sitt esse.
Rädsla: Skulle kunna tänka mej att en del kor & katter skulle kunna bli lite mörkrädda ;-)
Animering: den lilla som var, va obermärklig. Så perfekt i det syftet.
Historia: Grymt bra. Man kunde inte ana vad som skulle hända och den var klart orginell.
Totalt: En film som bara måst ses! Hur kul som hälsa, den enda negaviva med den var att den tog slut. Jag hoppas verkligen att det kommer en uppföljare!

Jag ger filmen 4 av 5 loggor!


_____________________________________________
"do NOT mess with the ZOHAN"

Grönalund

Yes, nu har vi haft "semester". Det blev en heldag med PollenGang i Sthlm... först på Grönan. Till min stora förtjusning =)
Vi köpte åkband hela gänget... och för att lite grovt sammanfatt hur vi är ... så...

Peter vill åka allt utom det som är för högt...
Richard vill åka allt utom det som snurrar för mycket...
Hanna vill inte åka nånting...
Jessica vill åka ALLT!

Ja... väldigt grovt draget så var det så iaf... även om Hanna åkte nästan allt iaf... ;-P... Blev väldigt imponerad när hon hängde på mej och Richard upp i Katapulten! Vi försökte även få med Peter upp.. men nej, han ville INTE!.. och kom igen.. försök tvinga 2 meter karl att göra något...

Sen försökte jag och Peter tvinga med Hanna & Richard på Extreme... det gick näääästan, men dom vände i kön. Vilken miss det var då.. för det är fan lätt en av Grönans roligaste.. weeeeeiiii....



Mycket berg&dalbanor blev det iaf.... roligt så... älskar fart och G-krafter =) Vi passade på att köpa ett väldigt vackert kort på oss i Vilda musen ;-) Tog en bild på kortet med min mobilkamera..blev sådär... men det syns ju iaf att det är vi!



Sen så vann jag en gitarr också.... en väldigt liten en dock :-P...när jag försökte vinna en el-gitarr! Aja.. nått fick jag iaf =)



Runt 19 snåret så var vädret lite mulet och vi kände oss klara på Grönan, så vi började traska iväg mot bilen.. och precis när vi klev in.. så bröt värsta ovädret löst. Fy fan vilken tur vi hade.. gick verkligen i rätt tid!! Sen bar det av till HeronCity för kvällsmat och Bio... kollade på Jiddra inte med Zohan. Ska ta o göra en lite resension på den sen tänkte jag.

Överlag en väldigt trevlig och lyckad dag! Som vanligt med Pollen!!
Ja, och bäst.. (och om möjligen mest irreterande för Hanna och Peter) var när jag och Richard i bilen på vägen hem började sjunga "En elefant balanserade"... Vi kom till 21 elefanter... nästa gång blir det bättre *höhö* Peter=Grinig då!

______________________________________________________
"..på en liten liten spindel tråååÅÅÅd...."

Seether - Fake it!



Kom igen.. den här låten & videon är så grymt bra så det finns inte! Kolla igenom HELA VIDEON! Och lyssna på texten i låten... grym!!

Den får lätt 5 loggor av 5!!  KICK ASS!

  
 
_______________________________________________________
"wooohoho... you're such  a fucking hypocryt!"

Crasy fish lady

Jag och Hanna var ju bara tvungna att freeka ur och trasha make up'en jag gjort totalt i slutet av sessionen... och det resulterade i våran andra session för dagen... a.k.a CRASY FISH-LADY!!!  *moohahaha*
Mest på skoj..men vi tycker båda två att dom också blev jävligt bra..om vi får säga det själva (vilket vi alltid gör) ;-)
Här är dom iaf... Så kom igen nu folket....

Berätta vad ni tycker... beauty eller beast?!????








________________________________________
"the crasy fish-lady is going to get you..."

hej 60 klubben 2

Yes.. dax för lite update angående våran vikttävling tycker jag! För regler och mer info se det här inlägget!

Idag kl. 18.00 har vi våran 3e invägning.. ska bli mycket spännande! Jag känner mej ganska så väldigt duktig som inte drack nån öl igår (ja, jo.. en... men annars typ ingen)... Så vågen gick neråt idg också *hoppar o skuttar*
Så här har min vktminskning sett ut under tävlingens gång...



Nu syns det ju inte så jätte bra vad det står.. men min startvikt var 69,4... och idag stod vågen på 65,9... sooo guess who's happy ;-)

Ska försöka uppdatera varje vecka från o med nu.. för nu skaaaa jag bara vinna... 1,5 kg kvar!!
______________________________________
"jerrykulan is geting small"

Midnight mermaid

Jag och Hanna latchade runt lite igår och knäppte av några bilder. Vi är båda två ganska så nöjda med resultatet. Jag är tillomed så nöjd att jag vill ha någon av bilderna i min portfolio.... men vilken?? *hmm*
Need some help... Vilken ska jag välja?











Nå?
_______________________________________
"jessie tycker blått är flott"

the Rasmus...

"Living in a world without you"

It's hard to belive that it came to this,
you paralyzed my body with a poison kiss.
For forty days and night I was changeing your bed
you thought that was the end of this story.
Something inside me, called freedom came alive...
living in a world without you.

You tought me, my darling
without me, you're nothing
You tought me, to look in your eyes
and fead me, your sweet lies

Suddenly someone was there in the window
looking outside at the sky that had never been blue..

Aaa aa aa aa... there's a world without you
I see the lie, living in a world without you
Aaa aa aa aa... there's hope to guide me
I will survive, living in a world without you!

It's hard to belive that it came to this,
you paralyzed my body with a poison kiss.
For forty days and night I was changeing your bed
you thought that was the end of this story.
Something inside me, called freedom came alive...
living in a world without you.

You put me, together
then trashed me, for plesure
You used me, again and again
abused me, confused me

Suddenly makeing a run through your garden
run through the gates of the past and I'm finaly free

Aaa aa aa aa... there's a world without you
I see the lie, living in a world without you
Aaa aa aa aa... there's hope to guide me
I will survive, living in a world without you!

It's hard to belive that it came to this,
you paralyzed my body with a poison kiss.
For forty days and night I was changeing your bed
you thought that was the end of this story.
Something inside me, called freedom came alive...
living in a world without you....


låten jag gjorde musikvideon till... *älskar den*

Längtar verligen bara sååå mycket tills videon släpps, nån gång i slutet av augusti!
_____________________________
"jag är som en människa, fast lite sämre"

Min make up artist resa!

Blev inspererad av Ann's inlägg om hur hennes resa som modell startade och hittills har varit. Tyckte det var väldigt intressant att läsa, så jag ska inte vara sämre själv...
_____________________________________________________
Jag har igentligen alltid varit intresserad av att rita och färger av alla slag... men när man var 5 år och målade någon på dagis i ansiktet med en tuschpenna, så fick man av någon anledning skäll... Så jag fick fortsätta rita på papper istället.

När jag växte upp och var runt 13år så började jag väl sminka mej själv ordentligt. Eller ja, jag tog en kajalpenna o kladdade på så mycket svart det bara fick plats med runt ögonen. Det var nog inte för äns i gymnasiet som jag började bry mej om att göra saker "rätt". Med mascara, foundadtion och hela kittet!

När jag sen var runt 19 år så kom jag för första gången i kontakt med make up märket E.Funkhouser NY 
och började även gå på endags utbildningar med då 5 faldiga SM-mästarinnan i make up; Cecilia Lidén.



Jag jobbade under den tiden i en spelbutik vid ICA Kvantum i Katrineholm och hade nästan precis lärt känna en av mina nya arbetskollegor; Christian Myrland. Det visade sej ganska snart att vi var vääääldigt lika av oss.. och började mer eller mindra på en gång att ställa till med hyss i butiken. Kommer aldrig glömma en söndags kväll, då vi ritade säkert 100 teckningar på post-it lapopar och satt upp över hela butiken. Vi tyckte det var en jäääätte bra idé, våra kollegor var dock inte riktigt lika muntra, utan hade rivit bort allt följande dag :-P

Chrille, som är konstnärligt lagd blev också intresserad av att hänga på mej till en endalsutbildning med Cecilia. När vi sedan var där, fick vi höra om Cissi's skola; Art of Make Up School, som hon absolut tyckte att vi skulle besöka.
Sakt och gjort, den dynamiska duon satt sej efter nn månad i bilen upp till Sthlm för att besöka skolan.
Efter det var vi fast...vi var bara tvungna att gå....

   

Chrille gick en termin innan mej..och jag fick då ett antal ggr hänga på upp o vara modell till honom, och även hänga på och sminka på div. praktiker.


jag, på Chrilles portfolio-slutfotografering...

Sen hösten 2006 var det dax för mej att få börja på skolan! Det var lätt den roligaste tiden i mitt liv..minus dagspedlingen till sthlm då kanske. Träffade även Pernilla Öhman på skolan, vi blev dom som allting hängde ihop, bästa klasskompisarna och nu efter skolan så förblir vi bästa vänner...

           
Det här är ett axplock av dom make up'er jag gjorde i skolan. Första bilden är min allra första make up där; naturlig make up! Och sista bilden är den sista make up'en jag gjorde på skolan... Predator mask! Annan kul info..är kanske att personen på bild 1,4,6,710,11 och 12 är en o samma... min söta Pernilla!

När jag var klar i skolan, så drog jag och Chrille igång vårat företag; Odd Faces! ,det var jätte kul, men det är bättre att ha varsit företag... så jag skapade Jess Make Up!



Efter skolan när det var dax att börja bygga upp sin portfolio på allvar, så träffade jag genom Chrille fotogragen Joachim Bago.
Vi drog igång ett samarbete och den andra sessionen vi gjorde tillsammans fick namnet Exorcisten! den sessionen gjorde jag tillsammans med Chrille och träffade även modellen Sara Kjellqvist!

   

I skrivade stund, så har det blivit en hel hög sessioner med team bonde.. a.k.a Sara, Joche och mej! Och fler kommer det bli... för vi har så gryyymt kul när vi leker. Och bilderna brukar trilla ut och vara ganska bra dom också ;)

    

Sen jag slutat skolan så har jag även hunnit med massa jobb. Dom största ska nog vara tex:..

Egen modevisning i specialeffekter på Art of Make Up Schools 10års Jubileum

    
the "Rise of the Darkness" crue

Scandinavien Tour med sminkmärkena E.Funkhouser NY och Artistry... Norge, Finland, Danmark, Sverige och England...
där jag även fick nöjjet att i Birmingham träffa grundaren till EFNY; Eddie Funkhouser! *idol* och en a Europas bästa hårstylister.. John Gilliespie!

  
jag & John, jag & Eddie, hela expo-teamet!

Jag har gjort en ganska stor reklam kampanj för Norrköping City som pågång nu.... bara 1/3 som visats för allmänheten än!

Har också hunnit med 2 stycken musikvideos... av ganska olika slag :P
Darin's - "Insanity" och the Rasmus - "Living in a world without you"


Jag och Lauri i torsdags =)

Så... thats it, so far... i  sammanfattning! orkar inte skriva om allt..för då får jag ju sitta här hela dagen! =) Hoppas ni tyckte det var intressant, om ni orkade läsa allt...
Hoppas vi nu får se fler som gör samma sak!
___________________________________________________
"jessie loves the rasmus"

living in a world without you....

Jag hade tänkt lägga upp mina behind the scens bilder från min dag (eller snarare mitt dygn) med grabbarna i "the Rasmus" *kärlek till dom*

men, jag tycker det kommenteras för himla dåligt i min blogg.. så jag tror jag skiter i det och bara visar bilderna för mina närmaste istället...
__________________________________
"jessie can get really cranky sometimes..."

1'a Juli

Då fyllde lilla jag 23 år. Jag, Mamma, Puppe och Peter åkte till Söderköping för en jätte mysig dag =)

Började med att fika på ett helt underbart Café som låg ca 3 km från Sörping...  "Café Jägmästargården" !
Lisbeth som är en av ägarna, var till och med så gullig att hon fixade en Sallad åt mej, trotts at det inte fans på menyn... var sååååå himla gott!! Räksallad...med var jag tror var egenodlad sallad till... *yum yum*

    



Sen var vi så klart tvungna att åka till Smultronstället och smälla i oss "lilla" glassen... *hihi* Skiiiit bra för min diet... och tror ni min mage tackade mej efteråt eller??..öö...NOT!.... fy fan vilken magknip jag fick :P Men det var lätt värt!!

    
Gulligast på Smulltronstället är nog att alla hundar som följer med får "hundglass" gratis... *naaw*
_________________________________
"kärlek till min familj"


Tävling!

Hittade en spännade tävling hos Catwalkqueen!! Brukar inte vara med på nått sånt.. men det här vill man ju vinna! En bra födelsedagas present till mej tycker jag ;-)


Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.
____________________________________
"hejja mej..hoppas jag vinner"

RSS 2.0