Åkej, long time... inget skrivande

Jag är världens sämsta på att uppdatera min blogg, you don't need to tell me.. jag vet!!
Har helt enkelt inte haft tid... har inte en ledig stund... inte äns när jag är "ledig" eller hemma rättare sakt, är så otroligt mycket att fixa med innan det stora Showen i Södertälje!

Ja, sen jag uppdaterade sist, med undantag från inlägget om att min musikvideo har kommit så har jag hunnit med följande:

Varit i Danmark, Norge & Finland och jobbat, sminkat som fan, pajjat axeln och hinkat en jävla massa bärrs!

   


Även hunnit med att jobba en dag på Art of make up school, som lärare! Höhö... haft bättre utbildningar... vet inte riktigt vad jag lyckades göra när jag skulle dema teater-make för tjejerna... kanske var någon undermedveten nervositet som kickade in... I don't know... vart i varje fall inte så jävla nöjd med resultatet! Asch.. man kan inte vara bäst på allt jämt!

Sen har jag trotts allt jobba hunnit med att leka lite med mitt kära team också! Vi har alltid så kul.. och det är riktigt avslappnande att ska bilder med dom!! Så 2 sessioner.. eller nja.. typ 4.. har det blitt!
"Sara med hatten"; "Red chair lady"; "Skriets mormor tänker, därför är hon"; och en till som kommer... jag kallar den "Trash Hero" så länge.... ;-)

Här är en bild från varje session:







Har också hunnit med ett par 4 sessioner tillsammans med Hanna & Bago! Och här är en bild från varje session där:

 







Sen har jag även hunnit med att jobba heltid på Skopanterna i stan. Jaja, vad kan man säga? No rest for the wicked!

Har också vart i Eskilstuna tillsammans med Christian "Odden" Myrland och hållt lektion för 10-19åringar i make up. Blev väl kanske inte den längst teorilektionen vi någonsin haft...vi fick snabba på så att publiken inte somnade :-P
... men dom var nöjda med oss!

Sen så har jag hunnit med att vara förklyd i ca 3 veckor också... jävla skit! Men vart frisk i ca 2 veckor nu.. så det har ju vart skönt... Aaa.. tror ni inte att jag går o bli förkyld IGEN nu då...3 dagar innan det stora E.Funkhouser NY showen i Södertälje... där det är sååå mycket som hänger på mej..
Jag fåååår inte vara sjuk då... måste dit om dom så ska rulla in med i rullstol! damn it!!!

Måste ju öla med gänget efter showen också! Jag kan inte tänka mej en bättre kväll...

Hanna, Sara, Pernilla, Cissi (dvs... mina absoluta favorit-tjejer i hela världen), Eddie Funkhouser, Ulrik, Henrik, Martin, Carsten, Lars.... och resten av mina helt underbara nya som gamla make up artist-polare... ska festa gärnet i Sthlm.... med eeeeeeeeverything payed for!!! brukar se ut typ såhär:



Ja, kanske kommer uppdatera lite oftare sen... kanske...

____________________________________________________________
"jessie is wicked, and isn't getting any rest"

RSS 2.0