Första reklam filmen!

första av 3 filmer som jag spelade in tillsammans med Teknomedia här kommit. Går på TV4 öst... men finns också att se på Norrköping Citys hemsida =) Den är så fin den med tycker jag.. eftersom mina dockor verkligen är över hela hemsidan ;) Var bara tvungen att kopiera dom.. så jag kunde visa här... men kommer även få "riktiga" bilder sen.. vilket jag är väldigt tacksam över. Enjoy!

  

Fina Hanna + tatoooooos

Hittade lite gamla bilder som jag o Hanna hade tagit i vintras, en dag när vi inte hade nått o göra. Så jag satt mej o pillade lite med den och här är resultatet; (ha i åtanke att jag inte är nått proffs på PS direkt ;) )

image64

Nu när det börjar bli sommar igen.. så tänkte vi att vi skulle göra våran "traditionsenliga" vår-make up också... får se vad det blir av det iår. Jag testade att kladda lite tatueringar på Hanna iaf... lite blommor. Har även hunnit med att kladda på Anna och Kotten.... enjoy!

     
finska lejonet på kotten, lotusblomma på anna, massa blommor och ett "flyg" på hanna.

I'm the MASTER of eyeliner-tatoos ; )

BTS Teknomedia

Här kommer några Behind The Scen's bilder från min dag i Norrköping på Teknomedia. Där vi spelade in den kommande reklamen för Norrköping City, så håll utkik efter dansande skylltdockor i slutet av maj ;-)

Hade en toppen bra och rolig dag tillsammans med Teknomedia-gänget, Angelica (som gulligt nog hängde på och assade mej) och modellerna (ja, igentligen dansarna då..) från Ways; Otto, Sanne & Hanna!


image62

image63

går också att läsa lite mer om reklamfilmerna på: http://www.teknomedia.se/Artikel.aspx?a=34220

Mystique

Ja, nu har jag hunnit med en ny session tillsammans med mina bästa Joche & Sara. Jag trodde att dagen skulle börja som vanligt... med att vi säger en tid (11 i detta fall) och Sara ramlar in 15 min efter satt tid... och joche si sådär... 1½ timme efter *hehe*

Men... denna dag så kom Sara 15 min tidigare istället... dra mej baklänges... jag höll på att svimma. Men det tog vi så klart igen genom att fika en halvtimme innan vi satt igång. Och när joche trillade in vid 12... så hade vi inte äns börjat med sminket, utan var bara igång med att klippa lite tyg *hehe*..så det kan gå...

Som vanligt så hade vi himla trevligt, och J & S stog ut med att jag sminkade i säkert närmare 3 timmar (Sara kan inte sitta still häller.. så det är inte bara mitt fel ;-) )... Ja, sen (som vanligt) så hade vi ingen koll på loction... Så ja... det fick blev som det blev.... :-P

Här kommer iaf resultatet... Team Bonde presenterar stolt.....MYSTIQUE:


    

RSS 2.0