You wanted the best... you GOT the best!

Ja.. vad ska man säga om Kiss Alive 35...  Enda skillnaden mellan konserten och en religiös fösamling är att prellen där tror han jobbar för gud... och Paul Stanley ÄR gud!!!

Det enda som var lite synd... var ju såklart att man gärna hade sett Ace Frehley och Peter Criss =(.... men kan ju säga att Eric Singer och Tommy Thayer inte är så dumma dom häller!! Men, det hade vart GULD att få höra "Beth"... men det går ju inte utan Peter.... får nöja mej med att se på den på youtube.... får rysningar.... så jävla vacker låt!!!

Ja...vad tyckte jag var bäst då... introt..."Deuce"... var ju KUNG! Var lite läcker när man hör en röst som säger; " Allright, Stockholm! You wanted the best, you GOT the best! the hardest band in the world.... KISS!" Sen hör man att introt till Deuce börjar spelas... några sekunder senare hörs en smäll... och tyget med Kiss loggan faller ner.... och från en plattform högst upp på scenen kommer Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer & Eric Singer.... KÄNSLAN!.... fy fan! Sen... har vi klassikern... Gene drägglar blod... flyger rakt upp.. står högst upp på Scenen... får publiken att sjunga med i "I Love It Loud"...aaa... det var GRYMMT! Sen...vill Paul komma ut o hälsa på alla 34'000 personer i publiken... Så under låten "Love Gun" kommer han utflygandes till mitten av Stadion. Love guuuuuuun..Looovveeee Guuuuuuunnnnnnn!

LOVE GUN!





Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Jaså? men du som jobbar med smink, vad kan du rekommendera? Helst något man kan köpa på nätet..jag bor liksom i skogen ;)

2008-06-06 @ 17:24:02
URL: http://www.wysteriiasblogg.se
Postat av: Sara

Men jessie dåå...det finns fler som har ditt vackra namn som tilltals namn. Tyvärr har jag glömt tjejens efternamn...så dom får väl tro det är du...höhö! KRAMIS!

2008-06-07 @ 20:09:35
URL: http://kjellqvisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0